Všehochut

Sun-c

pikant
Nenakúpil hlasy
 
Alt
Alt | 23.3.2023 20:00

Posledné slovo Braňa Bezáka (DennikN):
O tom, že Martin Klus nemá na to, aby sa stal členom Európskeho dvora audítorov, najlepšie svedčí fakt, že keď si urobil audit vlastných schopností, vyšlo mu, že má na to, aby sa stal členom Európskeho dvoru audítorov.


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 23.3.2023 20:24

Pocit vlastnej dokonalosti a neomylnosti je podmienkou pre vstup do SaS. Viď všetci tí Sulíkovia, Gröhlingovia či Cigánikové. Jeden má ranč, teda slovensky hospodárstvo, tak tam je odborník. Ďalší chodil do školy, aj plagiát tam zosnoval, tak je tímlíder školstva. Ďalšia má semester zdravotníckej školy pre sestry, nieto erudovanejsej osoby v strednej Európe na zdravie. Všetci sú to odborníci a teda majú najlepší program. Tak veru. Najlepší. Aj tepša povedala, aj Geissovci vraveli do televízora. Najlepší program, najlepšie ňoky, najteplejšie rožky, odborník vedľa odborníka.


bronski
bronski | 23.3.2023 21:09

preco sa nemozem zbavit pocitu ze za tym ma prsty ficova kolona v EP


bronski
bronski | 23.3.2023 21:15

MP
neviem aky moze mat niekto problem so vzdelanim posl ciganikovej
pracuje na sebe a sluzi jej ku cti ze si doplna vzdelanie v sektore kt sa venuje ako verej cinitel
navyse ma vyssie ekonom vzdelanie i manazerske, mnohi co sedia v nrsr sa tam potichu pregrckavaju so zakladnym vzdelanim
a niekto sa zmohol v zivote na 240.miesto WTA s obojrucnym backhendom


musimreagovat
musimreagovat | 23.3.2023 21:43

Bronski, to si ešte nepochopil, že žena má právo niečo dosiahnuť len svojim výzorom, najlepšie cez postel? Keď sa k niečomu dopracuje svojou prácou, tak ju treba okydávať. To je predsa neodpustiteľné! To by znamenalo, že ten čo ju okydáva v živote nič nedosiahol preto, že je neschopný.


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 23.3.2023 22:00

Tepša sa k ničomu vzdelaním nedopracovala. V SaS robil tímlídra zdravotníctva hosťujúci Osuský, ale keď dosiahol dôchodkový vek tak sa im na to vysral a nemal to kto robiť. Jana bola volná, tak jej to prischlo. Až následne začala jej "odborná kariéra" a po 3 výboroch už vedela, že ona dokáže všetko najkvalifikovanejšie, lebo už sa rozprávala s 12 doktormi a 1 šéfom poisťovne.


musimreagovat
musimreagovat | 23.3.2023 22:29

To neviem, Tepšu nepoznám. Myslíš Romana Tabák? Tá sa tuším tak predstavuje.


Valiant
Valiant | 24.3.2023 08:09

Len nechápem, prečo tá jablčná teta, ktorá začala konšpirovať o tom, že slovenský politici vyvolávali do EK, aby Klusa potopili, prečo nepovie, kto konkrétne, či Smeráci a Republikáci, alebo naopak SaSkári a PSkári.


bronski
bronski | 24.3.2023 16:56

MP
stale nerozumiem preco spochybnovat dosiahnute vzdelanie
stale nerozumiem preco spochybnovat jej erudovanost v rezorte,
osobne sa poznam s dr horvatovou https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=vybory/vybor&ID=161
ale ked porovnam poslanecku aktivitu jej s JBT tak mam stale vacsiu doveru ze viri vzduch v rezorte efektivnejsia ako dalsi z vyboru, zvacsa stare paky balaz valocky rasi
zaujimave ze tu nikto nespochybnuje kvalifikovanost dr rasiho kt sa venuje 'takmer vsetkemu' , naposledy je to expert na investicie..

p


Alt
Alt | 27.3.2023 11:28

https://domov.s...i-sulikovi.html
SME> Riaditeľka Slovenského úradu pre dohľad nad výkonom auditu Katarína Kaszasová mala o post takisto záujem. Povedali ste, že o jej práci veľa neviete. Nehovorí to samo za seba, že nemáte prehľad v audite? Je to nedôstojné k pani Kaszasovej.

Klus> Hovorí to samo za seba v zmysle, že ak som dosiaľ nepočul o jej práci, tak pýtam sa, prečo by sme práve ju mali poslať na dvor audítorov? Nemali by sme tam posielať ľudí, o ktorých tu málokto tuší.

Je to borec. On o nej nic nevie (ako asi o celom auditorstve), takze je lepsi kandidat, lebo o sebe vie ...


bronski
bronski | 27.3.2023 16:23

ak pridu s tym listom od sulika, bude to umieracik pre sasku do volieb, alebo ten posledny klinec do rakvicky


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader